Pretražite
Cijene bez PDV-a
HR
Proizvodi
  Izbornik Close

  Pravila privatnosti

  Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji su korištenjem internetskih stranica www.dual.hr od strane korisnika, prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka tvrtke Dual II d.o.o.

  Zaštita osobnih podataka naših korisnika interes je naše tvrtke. Sve internet aktivnosti tvrtke Dual II d.o.o. zadovoljavaju Europske propise i državne zakone.

  Dual II d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca/korisnika na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
  U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date.
  Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
  Svi djelatnici Dual II d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Zadržavamo pravo izmjene Izjave o povjerljivosti podataka u bilo kojem trenutku, ukoliko je to potrebno, objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na internet stranici. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.dual.hr.
  Posjetom i/ili korištenjem naše internet stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uptrebe internet stranice www.dual.hr. Svako daljnje korištenje ove internet stranice nakon eventualnih izmjena, podrazumijeva da korisnik razumije i prihvaća iste.

  Dual II d.o.o. prikuplja informacije koje utvrđuju identitet korisnika.
  Kada je korisnik uključen u određene aktivnosti na internetskoj stranici www.dual.hr, kao što su otvaranje korisničkog računa/registracije, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija i slično, od korisnika se traže određene informacije kao što su ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije, a u svrhu realizacije usluga korisniku, provedbe administrativnih zadataka, uspostavljanja kontakta s korisnikom, poboljšanja naše ponude, usluga te promocijskih rezultata.
  Podaci o plaćanju (poput broja kartice, i sl.) posebno su zatićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.
  Ukoliko korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

  Koristimo kolačiće (cookies) da bismo identificirali koje se stranice koriste, što nam pomaže pri analizi podataka o posjćenosti internet stranice, kako bismo poboljšali funkcionalnost naše stranice te postigli bolje uvjete korištenja za same korisnike. Prilikom Vaše posjete, automatski se zabilježe opći podaci (internet pretraživač, broj posjeta, vrijeme provedeno na našim stranicama, koje su stranice gledane).

  Ove internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako ne možemo biti odgovornin za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim internet stranicama. Savjetujemo korisnicima da pročitaju Izjave o povjerljivosti podataka i na drugim internet stranicama.
  Ova Izjava o povjerljivosti podataka primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim internet stranicama.

  Dual II d.o.o. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

  Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, ili ako želite promijeniti ili ažurirati neke od podataka molimo vas dan nam pošaljete email poruku s potrebnim informacijama na našu email adresu info@dual.hr.

  Registracijom/otvaranjem korisničkog računa na internet stranici www.dual.hr smatra se da je korisnik ovu Izjavu o povjerljivosti podataka u cjelosti pročitao, razumio i prihvatio.

  Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK