Pretražite
Cijene bez PDV-a
HR
Proizvodi
  Izbornik Close

  Uvjeti korištenja

  Internet stranica www.dual.hr je u vlasništvu tvrtke Dual II d.o.o. sa sjedištem u Solinu (u daljnjem tekstu Dual II). Dual II putem internet stranice www.dual.hr pruža sljedeće usluge regulirane Uvjetima korištenja: upravljanje sadržajem, provođenje financijskih transakcija, organizaciju i posredovanje pri prodaji kao i pružanje usluga putem interneta.

  Korištenjem internet stranice www.dual.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim Uvjetima korištenja, Uvjetima prodaje i Izjavom o povjerljivosti podataka te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom.

  Korisnik je suglasan da je korištenje internet stranice www.dual.hr isključivo na njegovu odgovornost. Dual II nije odgovorna za bilo koji oblik štete koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje internet stranice www.dual.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internet stranice www.dual.hr.
  Korištenjem sadržaja internet stranice www.dual.hr korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja.

  Dual II pridržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
  Dual II zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje internet stranica, stoga savjetujemo korisnicima redovito provjeravanje Uvjeta korištenja.
  U slučaju da dođe do promijene Uvjeta korištenja i/ili Izjave o povjerljivosti podataka, a korisnik nastavi koristiti internet stranice, smatra se da prihvaća Uvjete korištenja i Izjavu o povjerljivosti podataka u izmijenjenom obliku.

  Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za fizičku ili pravnu osobu. Registracijom za usluge, korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan dostaviti sve tražene podatke. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti potpuni i istiniti.
  Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki koje se pojavljuju i kreiraju pri korištenju usluga koje pruža internet stranica www.dual.hr.
  Korisnik je upoznat i suglasan s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju iste, a s time i do prekida usluga. Takvi i slični događaji su izvan mogućnosti kontrole od strane internet stranice www.dual.hr, stoga www.dual.hr ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme pružanja usluga od strane internet stranice www.dual.hr.
  Zabranjeno je korištenje ili upotreba tuđih podataka, lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe te upotreba tuđe registracije ili korisničkog računa.

  Obveza i dužnost korisnika je koristiti internetsku stranicu www.dual.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima.

  Svi sadržaji i materijali koji se nalaze na internetskim stranicama www.dual.hr u vlasništvu su tvrtke Dual II te su kao takvi zaštićeni zakonom ili se koriste sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te sukladno drugim potrebnim odobrenjima.
  Sav sadržaj i materijal koji se prikazuje ili nalazi na www.dual.hr ne smije se kopirati, distribuirati ili koristiti na način koji je protivan Uvjetima korištenja.
  Zabranjeno je mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj, vizualni identitet, aplikacije i softver internet stranicame www.dual.hr.
  Svako kršenje spomenute zabrane može imati za posljedicu povredu autorskih prava ili kakvog drugog prava pa stoga može proizvesti neželjene učinke kao što su pokretanja sudskih postupaka.
  Korisnik može sa internet stranice www.dual.hr preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe.

  Slike proizvoda na internet stranici www.dual.hr su simbolične. Slika proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i nije moguće reklamirati proizvod na temelju toga. Dual II d.o.o. će nastojati objavljivati točne, aktualne i istinite podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

  Zabranjeno je korištenje internet stranice www.dual.hr osobama mlađim od 14. godina.
  Za sve pravne sporove koji mogu nastati vezano za korištenje internet stranice www.dual.hr nadležan je sud u Splitu.

  Registracijom i/ili otvaranjem korisničkog računa na internetskoj stranici www.dual.hr smatra se da je korisnik ove Uvjete korištenja u cijelosti pročitao.

  Temeljem Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, od  dana 15. veljače 2016. godine započela je sa radom Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).
  Člankom 14. stavkom 1. predmetne Uredbe propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS.

  Za on-line rješavanje potrošačkih sporova molimo koristite slijedeći link…http://ec.europa.eu/odr

  Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK